Kampanyamız Yeni Şartlarda Uzatılmıştır. / 13/01/2020

Kampanyamız Yeni Şartlarda Uzatılmıştır.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) olarak, üyelerimizin elektrik giderlerini azaltabilmek adına önemli bir adım daha attık.

EPGİS olarak tedarikçi şirket Gediz/Aydem Elektrik ile  BenzinLitre'nin işbirliğiyle yaptığımız yeni anlaşma doğrultusunda akaryakıt istasyonları, elektriği 1 yıl sabit fiyat garantisiyle kullanacak.

1 yıllık sabit fiyat olan 459,98 TL/kWh saat aktif enerji’ anlaşmamıza başvuru için son tarih 31 Ocak'tır.

Kampanyaya başvuruların https://www.benzinlitre.com/turkiye/aydem-elektrik-basvuru adresinden yapılabilecektir. İstasyonlar bu anlaşmayla 1 yıl sabit fiyat garantisi ile alım yapabilecekleri gibi 2 ay önceden bildirmek şartıyla sözleşmeden vazgeçebileceklerdir.


18/02/2025

LPG'DE TEMİNAT UYGULAMASINDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI

devamı
07/02/2025

TEHLİKELİ MADDELERİN KARAYOLUYLA TAŞINMASI HAKKINDA YÖNETMELİK'TE DEĞİŞİKLİK YAPILDI

devamı
10/01/2025

AKARYAKIT SEKTÖRÜNDE DIŞ SATIŞLARA İLİŞKİN

devamı