EPGİS’İN YOĞUN GİRİŞİMLERİYLE AKARYAKIT SEKTÖRÜ DE “MÜCBİR SEBEP” KAPSAMINA ALINDI / 28/03/2020

EPGİS’İN YOĞUN GİRİŞİMLERİYLE AKARYAKIT SEKTÖRÜ DE “MÜCBİR SEBEP” KAPSAMINA ALINDI

Corona virüs COVİD-19  salgınından olumsuz etkilenen sektörler arasında olan akaryakıt sektörünün açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamına dahil edilmemesi ile bunun değişmesi ve sektörümüzün de dahil edilmesi için sendikamız yoğun girişlerde bulunmuştur. Bu girişimlerinde sektör de yer alan bir kısım akaryakıt dernekleri ve Ticaret Odası meslek komiteleri de bilgilendirilmiş olup hazırladığımız dilekçe örnekleri kendileri ile de paylaşılıp onlarında TOBB nezdinde girişlimler de bulunması sağlanmıştır. 
Tüm bu girişiler sonuca ulaşmış sektörümüzde “mücbir sebep” kapsamına alınmıştır.
Sendikamız EPGİS , bir kısım sektör dernekleri ve Ticaret odası meslek komiteleri ile birlikte olan u girişimlerimizin olumlu sonuçlanmasını ve akaryakıt sektörünün de mücbir sebep kapsamına alınmasını büyük bir memnuniyetle karşıladık. 
Akaryakıt sektörünün bu paket kapsamında yer alan haklardan bir an önce yararlanması için mali müşavirlerini bilgilendirmelerini ve yararlanmak için girişimde bulunmalarını öneriyoruz.


18/02/2025

LPG'DE TEMİNAT UYGULAMASINDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI

devamı
07/02/2025

TEHLİKELİ MADDELERİN KARAYOLUYLA TAŞINMASI HAKKINDA YÖNETMELİK'TE DEĞİŞİKLİK YAPILDI

devamı
10/01/2025

AKARYAKIT SEKTÖRÜNDE DIŞ SATIŞLARA İLİŞKİN

devamı