SENDİKAMIZDAN DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI / 03/11/2020

SENDİKAMIZDAN DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI

 

Genel Başkanımız Fesih Aktaş: “Ülkemizin en önemli sektörlerinden biri olan akaryakıt sektörü olarak bizler de bu kampanya ile afet bölgesindeki acil malzeme ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Tüm paydaşlarımızı acil ihtiyaç duyulan malzemelerin temini ve yetkililere teslimi noktasında iş birliğine çağırıyorum. Şimdi vakit birlik olma ve birliğimizi gösterme vaktidir”

 
İZMİR (EPGİS) - Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depreminden etkilenen vatandaşların acil malzeme ihtiyaçlarının karşılanması için yardım kampanyası başlattı.
Akaryakıt sektöründeki tüm paydaşların desteğinin talep edildiği kampanya ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’na (AFAD) teslim edilmek üzere, tüplü ısıtıcı, dezenfektan, plastik masa ve sandalye, hijyenik malzeme, yatak matı ve yatak gibi afet bölgesinde ihtiyaç duyulan malzemelerin bağışı kabul edilecek.
Kampanya kapsamında yardımda bulunmak isteyen sektör paydaşlarınca gönderilecek ihtiyaç malzemeleri, Çınarlı Mahallesi Ankara Asfaltı Caddesi No:1 Konak-İzmir adresindeki Total istasyonunda toplanacak. İstekliler, kampanya yetkilileri ile 0232 461 77 77 numaralı telefondan irtibata geçebilecekler.
Akaryakıt sektöründeki tüm paydaşları bu kampanyaya destek olmaya davet eden EPGİS Başkanı Fesih Aktaş, konuya ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:
“Genel merkezimizin de bulunduğu İzmir ne yazık ki zor günlerden geçmekte. Geçmişte de olduğu gibi tüm zorlukların hep beraber üstesinden gelmeyi başaracağımıza inancım tamdır. Kurtarma çalışmalarında gösterilen yoğun emeklerle halen enkaz altından çıkan yaralı vatandaşlarımız bulunmakta. Bu mucizeler yaralarımızı sarma konusundaki kararlılığımızı daha da artırıyor. Ülkemizin en önemli sektörlerinden biri olan akaryakıt sektörü olarak bizler de bu kampanya ile afet bölgesindeki acil malzeme ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Tüm paydaşlarımızı acil ihtiyaç duyulan malzemelerin temini ve yetkililere teslimi noktasında iş birliğine çağırıyorum. Şimdi vakit birlik olma ve birliğimizi gösterme vaktidir.”


20/03/2024

YILLIK FAALİYET RAPORU BİLDİRİMİNE İLİŞKİN DUYURU

devamı
20/03/2024

ATIK BEYANININ 31 MART'A KADAR YAPILMASI GEREKİYOR

devamı
13/02/2024

BAKANLIK, BENZİN BUHARININ GERİ KAZANIMI İÇİN SÜRE UZATIMI YAPTI

devamı