Petrol Piyasası Lisans İşlemleri Online Ortamda / 12/01/2021

Petrol Piyasası Lisans İşlemleri Online Ortamda

 

EPDK, petrol piyasasında lisans işlemlerinde lisans sona erdirme dışındaki tüm başvuruların 1 Ocak 2021 tarihi itibariyle sadece online ortamda yapılacağını açıkladı. 

Enerji Piyasaları Düzenleme Kurumu (EPDK) petrol piyasası lisans işlemleri başvuruları hakkında yayınladığı duyuruda, Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında 01/01/2021 tarihi itibariyle bayilik, dağıtıcı, depolama, ihrakiye teslim, iletim, işleme, madeni yağ, serbest kullanıcı ve taşıma lisanslarına ilişkin olarak lisans sona erdirme hariç diğer başvurular sadece elektronik ortamda yapılabileceğini bildirdi. 

Duyuruya göre, yazılı ortamda yapılan başvurular yapılmamış sayılarak başvuru sahibine iade edilecek. Ancak rafinerici lisanslarına ilişkin başvurular ile tüm lisans sahipleri için lisans sona erdirme başvurularının yazılı veya elektronik ortamda kabulüne devam edilecek. 

DAĞITICI LİSANS SAHİPLERİ BAYİLERİNİ BİLGİLENDİRMELİ

Duyuruda ayrıca dağıtıcı lisansı sahiplerinin, petrol piyasası lisans işlemlerine (sona erdirme hariç) ilişkin başvuruların 01/01/2021 tarihi itibariyle sadece elektronik olarak yapılacağı hususunda bayilerine gerekli bilgilendirmeleri yapmalarının lisans başvuru işlemlerinin zaman kaybı olmaksızın sonuçlandırılması açısından önem taşıdığı da kaydedildi.


20/03/2024

YILLIK FAALİYET RAPORU BİLDİRİMİNE İLİŞKİN DUYURU

devamı
20/03/2024

ATIK BEYANININ 31 MART'A KADAR YAPILMASI GEREKİYOR

devamı
13/02/2024

BAKANLIK, BENZİN BUHARININ GERİ KAZANIMI İÇİN SÜRE UZATIMI YAPTI

devamı